fason iş ilanları

Yerli malı ürünler listesi türk malı ürünler




ARADIĞIN İŞ   HANGİ ŞEHİR?  
   
   








düğün salonu dekorasyonu

BURSA FASON DİKİM İŞ İLANLARI

Bursadaki ilçe ve mahallelerdeki fason dikim iş ilanları, elbisesi ve kıyafeti giyim ürünleri diktirebileceğim yerler. güncel ve günlük yeni dikiş iş ilanları, fason atölyeme dikim için iş arıyorum diyenler, vişne caddesi, erikli, yavuzselim mh, yunus emre mh, vatan mahallesi, millet mh, atıcılar ve zafer mahalleleri, gürsu, kestel, ortabağlar, fidyekızık, çınarönü mh, yıldırım, osmangazi, hürriyet, demirtaş, fason dikim işleri, bayan giyim, ev tekstili, sandalye örtüsü ve sandalye giydirme dikim işleri, bebe çocuk giyim diktirmek istiyorum. fason işler ve tüm güncel ilanlar. yeni verilmiş tekstil dikiş işleri. hatasız ve en kaliteli şekilde, ihracat kalitesinde dikim yapan atölyeler, tüm işlerimi dikecek fason atölye arıyorum. Dikim, pastal, kesim ustası aranıyor, ilik düğme, ütü paket atölyeleri güncel fason iş ilanları.

FASON DİKİM İŞLERİ Blog Arşivi

tekstil firmaları

2.12.2022

Fason iş bulabileceğim siteler

İNTERNETTEN FASON İŞ BULABİLECEĞİM SİTELER ARIYORUM DİYENLER : bu ay verilen ilanlar Hem kendi iletişim bilgilerinizi ilan olarak ücretsiz birşekilde bırakabilir, hemde verilen iş ilanlarını güncel ve en son iş ilanlarına bakarak değerlendirebilirsiniz. Fason iş bulabileceğim siteler arıyorum diyenlerin sitesi. her türli tekstil giyim ürünlerini dikme işi veren tekstil firmaları. istanbul, denizli, bursa, gaziantep fason dikim işi bulabileceğim siteler. bayan giyim, bebe giyim, ev tekstili, nevresim takımı dikebilen kapasiteli tecrübeli yerler, fason dikim atölyeleri. en hızlı fasn dikm işi bulabileceğim siteler. boştaki fason dikim atölyeleri iyi diken hatasız dikim yapan yerler.
Fason iş bulabileceğim siteler
Fason iş bulabileceğim siteler
ev tekstil ürünleri diken atölye aranıyor jafaringo 19:15 10.12.2022

10 yorum:

  1. bursada fason dikim atölyem var, özellikle ev tekstil ürünleri dikimi yapıyoruz, 45 yıllık tekstil deneyimim bulunmakta kaliteli dikim yapıyoruz. +90 533 020 77 33 nolu telefondan bana ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  2. bursada fason dikim atölyem var, özellikle ev tekstil ürünleri dikimi yapıyoruz, 45 yıllık tekstil deneyimim bulunmakta kaliteli dikim yapıyoruz. internetten hemen +90 533 020 77 33 nolu telefondan bana ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  3. bursada fason dikim atölyem var, özellikle ev tekstil ürünleri dikimi yapıyoruz, 45 yıllık tekstil deneyimim bulunmakta kaliteli dikim yapıyoruz. internetten hemen +90 533 020 77 33 nolu telefondan bana ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  4. Bursada. Fransız dntelli güpürlü runner sofra takımları dantelli ve düz masa dikişlerititizlikle yapılır keten veya dersiz masa örtüsü dikilir bu işlrde deneyimim var .zigzak,düz,beş iplik ovarlok bulunmakta .ilgilinenler 05374248582 den ulaşabilirler.

    YanıtlaSil
  5. Acil !!! PİMAPEN USTALARI aranmaktadır !!
    Pimapen ustaları aranmaktadır.. Avcılara ulaşım sorunu olmayan..
    TEL: 02125930077


    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İst.Sultanbeyli de iç giyim üzere 5Kişilik kadrosuyla fason iş arıyorum
      Lokman Akbulut
      Tel:0507)9220064

      Sil
  6. Bursa'da ilik düğme atolyem için fason iş arıyorum 05339213604

    YanıtlaSil
  7. Bolu'da atolyeme iş arıyorum atlet baxsor Tayt tsort penye dokuma elbise her türlü iş dikilir

    YanıtlaSil

ÜCRETSİZ TEKSTİL İŞ İLANI BIRAK = ( NOT : Yorumlama Biçimi : ANONİM Seçerseniz ilanınız, üyelik olmadan ücretsiz anında yayınlanır. Ayrıca size ulaşabilmeleri için, Bulunduğunuz şehir ile irtibat bilgilerinizi ve telefon numaranızı yazmanızı önemle hatırlatırız.
GMAİL üyeliğiniz varsa üyelik girişli yayınlarsanız, bırakmış olduğunuz ilanı sonradan kendinizde silebilirsiniz.
TÜM İLANLAR