fason iş ilanları

Yerli malı ürünler listesi türk malı ürünler




ARADIĞIN İŞ   HANGİ ŞEHİR?  
   
   








düğün salonu dekorasyonu

BURSA FASON DİKİM İŞ İLANLARI

Bursadaki ilçe ve mahallelerdeki fason dikim iş ilanları, elbisesi ve kıyafeti giyim ürünleri diktirebileceğim yerler. güncel ve günlük yeni dikiş iş ilanları, fason atölyeme dikim için iş arıyorum diyenler, vişne caddesi, erikli, yavuzselim mh, yunus emre mh, vatan mahallesi, millet mh, atıcılar ve zafer mahalleleri, gürsu, kestel, ortabağlar, fidyekızık, çınarönü mh, yıldırım, osmangazi, hürriyet, demirtaş, fason dikim işleri, bayan giyim, ev tekstili, sandalye örtüsü ve sandalye giydirme dikim işleri, bebe çocuk giyim diktirmek istiyorum. fason işler ve tüm güncel ilanlar. yeni verilmiş tekstil dikiş işleri. hatasız ve en kaliteli şekilde, ihracat kalitesinde dikim yapan atölyeler, tüm işlerimi dikecek fason atölye arıyorum. Dikim, pastal, kesim ustası aranıyor, ilik düğme, ütü paket atölyeleri güncel fason iş ilanları.

FASON DİKİM İŞLERİ Blog Arşivi

tekstil firmaları

2.12.2022

Bayan tunik dikecek atölye aranıyor 9000 adet

Bayan tunik dikecek atölye aranıyor 9000 adet diktirilecektir.
Bayan tunik dikecek atölye aranıyor 9000 adet diktirilecektir.
BAYAN TUNİK DİKEBİLECEK ATÖLYELERE DUYRULUR : Firmamızın yurtdışı müşterimize, her ay düzenli olarak, Bayan tunik dikecek atölye aranıyor 9000 adet diktirilecektir. işimizle ilgili ilanlarınızı bekliyoruz. fason atölyeler bul. yerni sezon tunik elbise diktirmek istiyorum. fason atölye arıyorum. renkli desenli kumaşları işleyebilecek ve kesim dahil bayan tunikleri dikimi yapabilecek kapasitelei atölyeler. konfeksiyon dikim işleri. yazlık bayan tunik shirt ve elbise dikimi yapan tecrübeli konfeksiyon atölyesi bul. istanbul bursa bölgesindeki konfeksiyonlar tekstil iş ilanı vermek istiyorum jafaringo 20:38 10.12.2022

8 yorum:

  1. bayan tunik dikim işni almak istiyoruz tel no 0533 2393977 bursa demirtaş

    YanıtlaSil
  2. Herturlu mont pardesu bayan pantalon dikilir. Atolyem buyuk elemanlarim ustadir.hesey dikilir.05387156142

    YanıtlaSil
  3. Herturlu mont pardesu bayan pantalon dikilir. Atolyem buyuk elemanlarim ustadir.hesey dikilir.05387156142

    YanıtlaSil
  4. Merhaba sizin hertürlü dikim ihtiyacınızı çok rahat karsilayabilicegimiz hem hizli hemde isine özen gosteren iş arkadaslarimizin oldugu dikim Atölyemiz vardır dilerseniz sizinle çalışmak isteriz.
    0541 895 5337

    YanıtlaSil
  5. Merhaba sizin hertürlü dikim ihtiyacınızı çok rahat karsilayabilicegimiz hem hizli hemde isine özen gosteren iş arkadaslarimizin oldugu dikim Atölyemiz vardır dilerseniz sizinle çalışmak isteriz.
    0541 895 5337

    YanıtlaSil
  6. ANADOLU ÜTÜ PAKET 20 KISILIK KADROMUZLA KALITELI UTU PAKET ARAYANLARA HIZMET VERIYORUZ KALITE BIZIM ISIMIZ 0553 228 52 04 MUSTAFA YILMAZ

    YanıtlaSil
  7. 30 yıllık tecrübeyle hertürlü bayan gömlek,Tunik,bluz itina ile dikilir.istanbul Zeytinburnu 05335773457

    YanıtlaSil
  8. İzmir cankayada fason üretim atolyemiz vardır 05074256048

    YanıtlaSil

ÜCRETSİZ TEKSTİL İŞ İLANI BIRAK = ( NOT : Yorumlama Biçimi : ANONİM Seçerseniz ilanınız, üyelik olmadan ücretsiz anında yayınlanır. Ayrıca size ulaşabilmeleri için, Bulunduğunuz şehir ile irtibat bilgilerinizi ve telefon numaranızı yazmanızı önemle hatırlatırız.
GMAİL üyeliğiniz varsa üyelik girişli yayınlarsanız, bırakmış olduğunuz ilanı sonradan kendinizde silebilirsiniz.
TÜM İLANLAR