fason iş ilanları

Yerli malı ürünler listesi türk malı ürünler




ARADIĞIN İŞ   HANGİ ŞEHİR?  
   
   








düğün salonu dekorasyonu

BURSA FASON DİKİM İŞ İLANLARI

Bursadaki ilçe ve mahallelerdeki fason dikim iş ilanları, elbisesi ve kıyafeti giyim ürünleri diktirebileceğim yerler. güncel ve günlük yeni dikiş iş ilanları, fason atölyeme dikim için iş arıyorum diyenler, vişne caddesi, erikli, yavuzselim mh, yunus emre mh, vatan mahallesi, millet mh, atıcılar ve zafer mahalleleri, gürsu, kestel, ortabağlar, fidyekızık, çınarönü mh, yıldırım, osmangazi, hürriyet, demirtaş, fason dikim işleri, bayan giyim, ev tekstili, sandalye örtüsü ve sandalye giydirme dikim işleri, bebe çocuk giyim diktirmek istiyorum. fason işler ve tüm güncel ilanlar. yeni verilmiş tekstil dikiş işleri. hatasız ve en kaliteli şekilde, ihracat kalitesinde dikim yapan atölyeler, tüm işlerimi dikecek fason atölye arıyorum. Dikim, pastal, kesim ustası aranıyor, ilik düğme, ütü paket atölyeleri güncel fason iş ilanları.

FASON DİKİM İŞLERİ Blog Arşivi

tekstil firmaları

2.12.2022

Tekstil Kesim Yapan Yerler lazer sıcak soğuk kesim pastal

TEKSİL ÜRÜNLERİ KESİM YAPAN YERLER : Şu an boşta olan ve hemen ürünlerimi kesebilecek, Tekstil Kesim Yapan Yerler lazer sıcak soğuk kesim pastal atölyeleri arıyorum, kesim işi veren tekstil firmaları, yüksek metrajlı, kumaş pastal fason iş ilanları, buradaki kesimciler, istanbul pastalcılar, sıcak kesim yapan yerler, lazer kesim yapan firmalar, bursa soğuk kesim ve pastal kesim atölyeleri iş ilanları, yeni bırakılan iş ilanları. bursa kumaş kesim yerleri, istanbul tekstil kesimciler ve iş ilanları. en ucuz ve kaliteli kesim bursadaki kesimciler. pastal kesim yapan firmalar, bursa vişne caddesi yakınlarında, millet mahallesi ve karlıdağ caddesi yakınında kesimciler irtibat ve iletişim numaraları. şu an boş ve boştaki kesimciler. pastalcılara kesim işi verilir diyen firmalar. bursa pastal kesim elemanı arayan firmalar.

çocuk giyim bayan giyim kesim atölyeleri

ucuz ve hatasız kesim yapan yerler

biye ve sıcak kesim makinaları olan fasoncular

pastal kesim makinası ile kesim yapan yerler
pastalcılar ve kesimciler, soğuk kesim kumaş için, tekstil ürünleri sıcak kesim yapan yerler. çocuk bayan erkek pijama takımı imalatçıları fason jafaringo 19:23 10.12.2022

3 yorum:

  1. fason kesim yapan yerler, tekstik fason kesim atölyeleri.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesim iş arıyorum arkadaşlar ilglenler 0539 777.97.76

      Sil

ÜCRETSİZ TEKSTİL İŞ İLANI BIRAK = ( NOT : Yorumlama Biçimi : ANONİM Seçerseniz ilanınız, üyelik olmadan ücretsiz anında yayınlanır. Ayrıca size ulaşabilmeleri için, Bulunduğunuz şehir ile irtibat bilgilerinizi ve telefon numaranızı yazmanızı önemle hatırlatırız.
GMAİL üyeliğiniz varsa üyelik girişli yayınlarsanız, bırakmış olduğunuz ilanı sonradan kendinizde silebilirsiniz.
TÜM İLANLAR